2.4.17

Kevättä odotellessa

Taas on kulunut jo jonkun aikaa viimeisestä postauksesta, mutta nyt halusin synttäreiden kunniaksi tulla kirjoittelemaan ja esittelemään yhden valmistuneen työn. Valmiita töitä on kyllä muutama muukin, mutta niiden kuvaaminen on osoittautunut haasteelliseksi. Milloin on kehno sää, milloin kuvaaja puuttuu ja joskus sitten vaan unohtuu. Tänään kuitenkin otettiin siskon kanssa kuvat mun uudesta neulepaidasta.




Olen ollut viimeiset 3 viikkoa työssäoppimassa päiväkodissa ja olen tykännyt todella paljon. Lapset ovat ihania ja joka päivä lähden sieltä hyvillä mielin kotiin. Harjoitteluni on mennyt todella nopeasti ja vielä on toiset kolme viikkoa jäljellä:)
Otsikko on muuten ihan syystä kevättä odotellessa, sillä tällä viikolla on pitänyt ottaa paksumpi takki takaisin käyttöön (päiväkodin pihassa kun ei tarkene muuten) lisäksi täällä on parina päivänä satanut lunta, perjantaina ihan kunnolla ja lauantaina lumi vaihtuikin aika nopeasti vedeksi.


                                                    Malli: Brick (ilmainen ohje ravelryssa)
                                                    Lanka: Novita Kotiväki Huvila
                                                    Puikot: 3mm
                                                    Menekki: ei mitään muistikuvaa


Surprise, surprise taas piti vähän soveltaa koska ohjehan on tehty paksummalle langalle. Valitsin isomman koon, jotta sain paidasta tarpeeksi leveän. Kaarrokkeessa taisin tehdä muutaman ylimääräisen lisäyskerroksen ja pääntiessä sovelsin myös jotain en vaan muista enää itsekään että mitä. Hihoja neuloessa en tainnut edes katsoa ohjetta vaan tein kavennuksia-sovitin-purin-ja neuloin taas ja ihan hyvät niistä tuli. Eli enhän mä oikeestaan taaskaan käyttänyt ohjetta muuten kuin pohjana, mutta eipä se haittaa kun sai näin kivan paidan.




7 kommenttia:

  1. Keväinen ja kauniin vihreä pusero. (: Mie en oo pitkään aikaan edes harkinnu mitään paitaproggista. Yhtä paitaa olen tässä kyllä purkanut ihan muuta juttua varten. :D

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana väri, vaikka en yleensä vihreästä tykkääkkään! Ja mullakin suunnitteilla jotain isompaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mä valitsen vihreää kanssa tosi harvoin, mutta tää väri vaan jotenkin oli tosi kiva:)

      Poista
  3. Vau miten taitava olet ja ihanan pirteän värinen paita! Itsekin oon ollut päiväkodissa jonkinaikaa töissä ja tykkäsin myös kovasti :)

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti ja vuodenaikaan sopiva pusero! :) Pitäisi itsekkin joskus taas innostua jonkinmoista puseroa tekemään..

    VastaaPoista
  5. Onpas tosi sievä neulepusero! Väristäkin tykkään tosi paljon :)

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!