21.9.16

Blogger Recognition Award

Sain Värikkäitä unelmia -blogin Venlalta sekä Sirpukan solmuissa -blogin Miralta haasteen/palkinnon.
Haasteen säännöt...

1.Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2.Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3.Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4.Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi
5.Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi


Mun vastaukset...

1. Luet sitä parhaillaan:)

2. Aloitin bloggaamisen ensin yhdessä kaverin kanssa keväällä 2014 kaverin ideasta. Aloitimme, koska halusimme kokeilla bloggaamista. Yhteinen blogi sitten pikkuhiljaa hiipui niin kuin ystävyyskin, joten jatkoin blogin kirjoittamista yksin. Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että halusin perustaa ihan oman blogin ja jatkaa bloggaamista sillä tavalla. Aluksi postasin tosi usein, mutta sitten innostus taas vähän hiipui. Nyt olen taas innostunut bloggaamisesta, sillä blogini on mm. facebookin käsityöblogit -ryhmän ansiosta saanut enemmän sivu katseluja ja kommentteja, jotka piristävät aina päivää. Olen myös alkanut löytää omaa kirjoitustyyliäni sekä käsitöiden teon yhteisöllisempää puolta esimerkiksi neulepodcastien ja ravelryn kautta.3. Vinkkejä uusille bloggaajille:

- Muista oma kirjoitustyyli, älä yritä matkia ketään tai yritä olla jotain mitä et oikeasti ole. Ole  vain oma itsesi ja kirjoita niin kuin sinusta tuntuu hyvältä.

- Älä stressaa postausten julkaisemisesta, kaikkien ei tarvitse postata, joka viikko. Blogi on sinun ja saat itse päättää mitä julkaiset ja milloin. Lisäksi postaukset ovat usein parempia kun ne on tehty ns. innostuksen vallassa, kuin jos ne olisi tehty pakolla.

- Panosta kuviin. Hyvät kuvat saavat lukijan kiinnostumaan ja lukemaan blogiasi myös jatkossa. Kuvien ei tarvitse näyttää ammattikuvaajan ottamilta tai siltä, että ne olisi otettu studiossa. Mutta huolehdi, että kuvat ovat tarkkoja ja niissä on tarpeeksi valoa, jotta värit ja materiaalit näyttäisivä yhtä ihanilta kuin oikeastikin. (Suomen talvi ja syksy tuovat tähän tietysti omat haasteensa, mutta haasteethan on tehty voitettaviksi:)

Haastan nämä kolme blogia:
Eilen tein

- Emilia


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!