20.9.17

Keskeneräisiä

Mulla on tapana neuloa montaa eri työtä vuorotellen, aina kun yhden neulominen alkaa tökkiä aloitan jotain uutta tai jatkan keskeneräistä. Tällä hetkellä aktiivisesti kesken olevia on kuitenkin vain kaksi, mutta suunnitelmia tulevista projekteista sitäkin enemmän.
Viidennessä Kotiliesi käsityö -lehdessä oli useampi kivannäköinen malli ja puikoille pääsi yksi niistä.


Malli on mukavan yksinkertainen, mutta siinä on kuitenkin yksityiskohtana kaarrokkeen mallineule.
Valitsin langaksi dropsin karisman, vaikka en ollut aivan varma saisinko sillä sopivan tiheyden. Karisma on ohuempaa verrattuna ohjeessa kaksinkertaisena käytettyyn lankaan, mutta päädyin ohuempaan lankaan, koska en halua paidasta yhtä isoa kuin ohjeessa.






Toisena keskeneräisenä mulla on helpot kirjoneulelapaset. Etsin ravelrysta kivaa lapasmallia ja löysin nämä. Ensin kuvittelin näitä liian vaikeiksi ja jatkoin etsimistä. Norjankielinen ohje houkutti kuitenkin sen verran, että päädyin kuitenkin aloittamaan nämä. Ohje löytyy sekä norjaksi, että englanniksi. Kaisa-votter (ravelry)

Syy siihen, miksi norja mua niin paljon kiinnostaa...jaa vaikea sanoa jostain se vain yläasteella tuli. Silloin qaloin opetella norjaa YouTubesta videoiden avulla ja jatkan sitä edelleen. Tällä hetkellä haaveena olisi päästä työssäoppimaan Norjaan viimeisessä harjoittelussa ensi vuonna.










3 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköisiä töitä sinulla tekeillä! Minullakin on useita töitä samaan aikaan kesken, kun kyllästyn helposti yhteen ja tuntuu, että pitää jotain uutta välillä tehdä. Nyt kuitenkin yllätyin, kun on enää kaksi keskeneräistä: villapaita ja villatakki. Pitääkin aloittaa joku pienempi välityö, kuten villasukat, tai joku virkkaustyö...

    VastaaPoista
  2. Ihania töitä sulla puikoilla. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!