8.12.17

Käsityöblogien joulukalenteri: luukku 8

Tänäkin vuonna osallistun käsityöblogien yhteiseen joulukalenteriin ja arvonnassa 8. luukku osui minulle. Eilisen luukku aukesi Kettuja unissa -blogissa, huomisen luukku puolestaan löytyy  Neulemaailmani -blogista. Tänä vuonna kalenterin löytää myös instagramista #kässäjoulukalenteri2017.

Tämän päivän joulukalenteriluukusta paljastuu helppoja ja nopeita koristeita jouluun. Pinterest on muuten loistava paikka pienten töiden, koristeiden ja askartelujen ideoimiseen.
Viime vuoden joulukalenterini ensimmäisessä luukussa esittelin virkkaamiani joulukelloja ja jaoin ohjeen, jolla ne tein.
Myös erilaiset lasin aluset ja pienet pöytäliinat ovat nopeita tehdä ja sopivat välitöiksi lahjaneulonnan oheen. Pieniä pöytäliinoja voi virkata esimerkiksi maton ohjeella ohuemmasta langasta, jos sopivaa ohjetta ei meinaa löytyä.
Lumihiutaleita kaikki ovat melko varmasti askarrelleet paperistakin, mutta ne ovat helppoja ja kauniita myös virkattuina. Tarvittaessa lumihiutaleet voi kovettaa esimerkiksi vesi-sokeri -seoksella. Ennen kuin hiutaleet kuivuvat voi niiden päälle ripotella hiukan jotakin kimaltavaa hilettä, mutta hiutaleet ovat myös kauniita sellaisinaan ja kuivuttuaan ne voi pujottaa naruun ja ripustaa ikkunaan.
5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!