30.4.16

Huiveja kevääseen

Neuloin vähän aikaa sitten Heidi Alanderin ohjeella (tai no melkein, vähän sovelsin lopussa) huivin nimeltä nurmilintu. Ohje oli helppolukuinen ja selkeä, erityisesti tykkään noista huivin pitsiosioista. Neuloin paljon paksummasta langasta, kuin mitä ohjeessa, koska halusin huivista ison ja niin siitä tulikin. Sen lisäksi virkkasin siihen tuollaisen "pipari" -reunuksen. Huivista tuli tosi kiva ja se pääsee heti käyttöön.
Sain tänään myös blogin ulkoasun muokattua sekä tehtyä bannerin PicMonkeyllä. Bannerin tekemiseen löysin hyvät ohjeet täältä. Ei se ollutkaan niin vaikeaa, kuin kuvittelin ja hyvä siitä tuli, vaikka en mikään tietokone nero olekaan.Äitin krookukset kukkivat jo pihassa ja nappasin niistäkin muutaman kuvan ennen kuin rusakot tulevat ja syövät ne niin kuin viime keväänä.
Ennen nurmilintua neuloin siksak -huivin. Tästä piti aluksi tulla ihan tavallinen huivi, mutta kun se valmistui eikä näyttänytkään kivalta niin ompelin sen päistä yhteen tuubiksi.
Luin pari päivää sitten Annin blogia, kun huomasin hänen instagramissaan kuvan söpöstä repusta, jonka hän oli ommellut siskolleen.
Postauksessa Anni kertoi myös mihin oli hakenut yhteishaussa. Niin minäkin ajattelin nyt tehdä.

Ensimmäisenä hakutoiveena minulla on lähihoitaja kaksoistutkinnolla ja toisena lähin lukio.
En laittanut hakutoiveisiin, kuin kaksi koulua, koska minulla on pisteitä sen verran että suurella todennäköisyydellä pääsen ensimmäiseen kouluun. Lähimmän lukion laitoin varmuuden vuoksi, sillä sen keskiarvoraja on jotain 7.0 ja 7.5 väliltä, saattaa olla jopa tuo 7.0, joten sinne pääsen varmasti.

Hyvää vappua!
- Emilia

3 kommenttia:

 1. Ihana nurmilintu! Tykkäsin itsekin tehdä:)

  http://unelmiavarikkaita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Kävin kattomassa sun blogia ja liityin lukijaksi, sulla on kivoja töitä

  VastaaPoista
 3. Sulla on todella kauniita käsitöitä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!