7.8.16

"Keksi jotain!"

Moi! Viimeisestä postauksesta on jo yli viikko ( varmaan kaksikin:) Olen tehnyt paljon kaikenlaista, mutta ei vain ole ollut valmiita töitä esiteltäviksi. Nyt niitä on useampi.

Pikkuveli oli apuna kuvaamisessa ja hänen kommenttinsa pääsi myös otsikoksi.
                               
                                 Minä: minkä mä laitan tähän otsikoksi?
                                 Pikkuveli: emmä tiiä! ...keksi jotain
                                 Minä: okei, laitetaan se!Aloitin eilen iltapäivällä tämän tuubin neulomisen ja se edistyi olympialaisia katsellessa ihan mukavasti ja sainkin sen valmiiksi tänään aamupäivällä.


Tällä viikolla olen tuunannut myös vanhasta paidasta topin. Alkuperäisestä paidasta minulla ei taida olla kuvaa, mutta paidassa oli korkeampi kaula-aukko, puhvihihat ja kuminauhoilla tehty kiristys helmassa.


Ensimmäiseksi leikkasin helman kuminauha -asian sekä kamalat puhvihihat pois ja tein pääntiestä eri mallisen. Hihansuita en leikkaamisen jälkeen edes huolitellut, koska näyttivät siisteiltä ilmankin, eikä kankaassa olusi ollut varaa kääntääkään. Virkkasin helmaan koristeeksi ( ja ehkä vähän pidennykseksikin:) pienen pitsin pinterestistä löytämälläni ohjeella.

Ja tottakai olen napannut kuvan juuri siitä kohtaa, jossa on käynyt pieni moka ompelun kanssa.


Tämän huivin olen itseasiassa neulonut jo kesäloman alussa, mutta olin unohtanut koko huivin olemassaolon ja sen kuvaamisen ja esittelyn blogissa.


Lanka on muisto kaksi vuotta sitten tehdystä kesälomareissusta Englantiin. Kiertelimme autolla eri paikoissa sekä moikkaamassa tuttuja Walesin puolella. Ostin yhden 100g kerän tätä lankaa yöpyessämme pienessä kaupungissa nimeltä Romsey, lähellä Stonehengeä.

Neuloin ensin tuon harmaa-monivärisen osion ja sen jälkeen nostin silmukat reunusta varten. Reunukseen neuloin pienen pätkän nurmilintu-huivin pitsikuviota, mutta väärinpäin. ( kylläpä meni vaikeaksi:D) Mutta jos joku haluaa tietää tarkemmin niin saa kysyä, niin voin yrittää selittää paremmin.

Kimalainenkin halusi tulla kuvattavaksi

Loppuun vielä pari kuvaa huivista mun kaulassa
3 kommenttia:

  1. Hauska tuo otsikko :D Ja hei olet tehnyt vaikka mitä kaunista! Ihanaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Tutustuin nyt blogiisi ja sinulla on täällä aivan ihastuttavia & kauniita käsitöitä !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!