10.12.16

10. Luukku

Ja kun viime postauksessa kerroin keskeneräisistä töistä, niin tässä postauksessa kerron töistä, jotka haluaisin tehdä.
Ensimmäisenä ovat nämä kaksi kerää teeteen aarnia, jotka ovat tulevan joululahjan kaupanpäällinen. Lahja itse tipahtaa postilaatikkoon ensimmäisen kerran tammikuussa. Lupasin mummille olla sitten tammikuussa oikeen yllättynyt, kun ensimmäinen lehti tipahtaa postilaatikkoon, kauhea mikä yllätys kun on itse saanut valita kaupanpäällisetkin:D


Näistä langoista tulee todennäköisesti pipo. Mietin ensin lapasia, mutta sitten totesin neuloneeni lähiaikoina aika monet lapaset, ja että en sellaisia välttämättä tarvitse. Varmaan joku raitapipo tai sitten jotain tosi helppoa kirjoneuletta.

Seuraavana on nämä kaksi vyyhtiä kudetta, jotka ostin messuilta, tai eiväthän nämä enää mitään vyyhtejä ole, kun kerin ne heti seuraavana päivänä, Olivat muuten aika solmussa, sen takia olivat varmaan niin edullisiakin:)
Suunnittelin näistä ensin lattiatyynyä tai mattoa, mutta nyt kirjoittaessa tuli mieleen, että sellainen suuri käsityökorikin voisi olla kiva.
...muita ideoita?


Myös Veera Välimäen Still light tunika olisi kiva neuloa tai mulle se varmaan kävis ihan mekosta, kun oon niin lyhyt.
Voisin toteuttaa sen messuilta ostamastani schachenmayrin fine woolista. Nämä neljä kerää eivät kyllä riitä kokonaiseen mekkoon. Täytyy ostaa lisää varmaan pari kerää, koska fine wool on ohuempaa kuin dropsin alpakka, jolle ohje on tehty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!