4.12.16

4. Luukku

Kuten kaikki varmasti ymmärtävät kaikki postaukset eivät voi olla käsityöaiheisia, tai voisivat, jos mulla olisi niin paljon ideoita tai pitkä blogitauko takanani:)
Tämä lyhyt postaus kertoo Shrek- musikaalista, jonka kävin katsomassa eilen mummin ja siskon kanssa. Musikaali oli mahtava! Suosittelen ehdottomasti käymään katsomassa sen, esityksiä on vielä parin viikon ajan.

Shrek on ehdottomasti koko perheen musikaali, josta eri ikäiset ymmärtävät ja saavat eri asioita. Huumoria riitti niin lapsille, kuin aikuisillekin.
Lisäksi tarinassa käsiteltiin useita isoja asioita, kuten itsensä hyväksymistä, ihmisten erilaisuutta ja ennakkoluuloja toisia kohtaan sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.
Vaikka musikaalissa olikin suuri sanoma, ei sitä tuotu esille tyrkyttäen vaan se tuli esille luontevasti juonen edetessä.
Puvustus ja lavastus sekä tietenkin näyttely olivat erittäin onnistuneita, erityisesti nostan hattua lordi Farquadin näyttelijälle, joka näytteli roolinsa takia polvillaan koko musikaalin ajan. Oma lempihahmoni oli kuitenkin aasi, jolta juttua tuli lähes taukoamatta:)
Musikaalin trailerin löytyy täältä.

(Kuva on kopioitu googlesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!