19.12.16

19. Luukku

Tänä vuonna neulepodcastit ovat yleistyneet ja myös suomalaisia neulepodcasteja on alkanut tulla enemmän. Podcastit ovat mukavaa katsottavaa ja samalla saa neuleseuraa, ettei tarvitse neuloa yksin. Ajattelin kertoa mun kolmesta lemppari podcastista, joita seuraan säännöllisesti. Kaikissa näistä podcasteista tykkään siitä, että vaikka tekijät ovat kirjoittaneet itselleen muistiinpanoja, on joku neule aina jossain hassusti ja tavaroita meinaa pudota ja assarit käyvät välillä moikkaamassa. Aina kaikkea ei muista ja unohtuu mitä piti seuraavaksi sanoa, mutta mikään näistä ei haittaa, sillä ainakin minulle se kertoo vain aitoudesta ja siitä, että kuvaaja välittää katsojistaan eikä esitä mitään. 

Ensimmäinen koskaan katsomani podcasti oli Tuin kutomo ja ensimmäinen jakso, jonka katsoin oli nimeltään sukkakirjahyökkäys (taisi olla jakso 5 tai 6?) Tykästyin Tuin podcastiin ja olen sitä siitä asti seurannut ja katsonut jokaisen jakson. Ensimmäiset jaksot Tui teki yksin (tai no mäyräkoira-assareiden avustuksella:), mutta myöhemmin mukaan tuli myös Laika. Ja itseasiassa vasta nyt huomasin itsekin, että en kutsu heitä heidän "oikeilla" etunimillään vaan nimimerkeillä:)
Tuin kutomon blogi: http://tuinkutomo.blogspot.fi/
Podcasti: https://www.youtube.com/channel/UCwpAf3arDGpKK0O0AsWhWog/videos
Ravelry-ryhmä: http://www.ravelry.com/groups/tuin-kutomo

Seuraava podcasti on Koukuttajan kootut. Sitä en ole seurannut ensimmäisistä jaksoista asti, mutta tykkään Marikan jaksoista tosi paljon. Hienoja töitä valmistuu huikeaa vauhtia. Marikalla eli Koukuttajalla on assareinaan kaksi kissaa Alma ja Martta, jotka törttöilevät minkä ehtivät ja komentavat parvekkeella olevia lintuja:)
Podcasti: https://www.youtube.com/channel/UCjE0d5libs1dwaRlKGDU_eg/videos
Ravelry-ryhmä: http://www.ravelry.com/groups/koukuttajan-kootut--podcasti

Kolmas podcasti on Elinan Villapaitapeli, joka on näistä kolmesta ainoa, jota olen seurannut alusta asti. Elinalla on todella kauniita neuleita ja ihanan värisiä lankoja. Tässä podcastissa vierailee toisinaan Elinan äiti sekä tietenkin koira-assarit.
Podcasti: https://www.youtube.com/user/reckonerq/videos
Ravelry-ryhmä: http://www.ravelry.com/groups/elinan-villapaitapeli

Muita podcasteja:

Let´s make this a good day
Rva silmusolmu
Langanlumous
Ja lisää löytyy Suomalaiset podcastit ravelry-ryhmästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!