22.12.16

22. Luukku

Nämä kuvat ovat vuodelta 2014, silloin pidin yhteistä blogia ystävän kanssa. Myös kaikki työt ovat (yllätys yllätys) kesältä 2014. On ne taidot näköjään vähän kehittyneet:)

Tämän tyynyn raidoitus ei ole mitenkään suunniteltu. Halusin vain neuloa punaisen tyynynpäällisen, mutta mulla ei ollut tarpeeksi samaa punaista lankaa ja piti aidoittaa kahdella eri punaisella. Ompelin koristeiksi vielä napit, idea on jostain blogista bongattu. Tai näin ainakin muistelisin:)


Tämäkin idea on jostain blogista tai sitten Strömsöstä.
Virkkasin siis erilaisia "pannulappuja" ja tein niihin lenkin ja ripustin meidän leikkimökin seinälle.
Ennen tätä olin ensin maalannut mökin seinät valkoisiksi.


Virkkasin seinälle myös palloketjun, tämäkin idea on jostain blogista tai Strömsöstä.


Virkkasin Molla Millsin Virkkuri 1 kirjan ohjeella maljakon. Ohje on tarkoitettu maton kuteelle, mutta mä käytin muistaakseni Novitan Isoveli .lankaa. Ohje toimii siis myös ohuemmilla langoilla, ihan yhtä jämäkkää tästä ei toki tullut, mutta ihan kelpo nappien säilytykseen.
Ketjun ohje on samasta kirjasta ja näissäkin on lankana Novitan Isoveljeä. Kirjassa on sovellettu tätä ideaa ja tehty samalla ohjeella myös koruja ohuemmasta langasta virkattuina.


Ompelin kahvipusseista tälläisen korin. Siinä oleva työ on kyllä edelleen kesken, muistaakseni jäi kesken sen takia että olin lisännyt silmukoita liikaa eikä jälki näyttänyt enää pöytäliinalta. Pitäisi ehkä virkata tuo pöytäliina vihdoin valmiiksi tai purkaa ja etsiä hyvä ohje.

Tästä oli tarkoitus tulla paita, mutta en tiedä olenko purkanut tämän vai onko se vieläkin jossain keskeneräisenä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!